Återförsäljare

Värmepumpar har blivit allt vanligare i hela Sverige och det har även blivit vanligt med värmepumpar i Skåne. Många har upptäckt att värmepumpen är en ekonomisk och miljövänlig lösning. I och med att värmepumpar är populärt, finns det också ett stort antal återförsäljare runt om i Skåne och utbudet är stort.

Letar du efter återförsäljare av värmepump?

Polarpumpen är Nordens största leverantör av luftvärmepumpar på Internet och säljer värmepumpar till hela Sverige via sin webbutik. Självfallet går det även bra att beställa en värmepump om du bor i Malmö eller Skåne. Vi på Polarpumpen har ett brett sortiment av kvalitetsvärmepumpar till riktigt förmånliga priser.

– Till Polarpumpens webshop för luftvärmepumpar

Val av återförsäljare

Det är inte lätt att välja värmepump och att välja återförsäljare är inte lättare. Det finns en hel del att fundera över. Du kanske tycker det känns tryggt och säkert att handla din värmepump från en välkänd nationell kedja, med butiker runtom i Skåne och Sverige eller en internationell med butiker även i Danmark, eller så tycker du att det är bra att stödja det lokala företaget i Eslöv. Samtidigt lockas många av de billigare priserna om man köper värmepumpen online.

Billigare att köpa värmepump i webbutik

Idag säljer de flesta företagen sina produkter även online, men det finns de som är specialiserade på webförsäljning och inte driver några dyra butiker. I och med detta, kan man erbjuda kunderna lägre priser. Många gånger finns här flera tusenlappar att spara, då du köper en värmepump.

rådgivare värmepumparVi har en stor webbutik med fokus på just värmepumpsförsäljning och kan köpa in stora partier med värmepumpar och därmed pressa priserna ytterligare.

Många tror att det är otryggt att köpa online och att man bara klickar sig fram till det man vill ha, men hos oss kan du få prata med kunniga rådgivare. Du kan ringa själv (0770 – 777 600) eller be om att bli kontaktad. På det sättet kan du få råd och tips och få ställa dina frågor till någon som verkligen kan värmepumpar.

Både värmepump och installation

Hos oss kan du köpa både din värmepump och installationen. Det är ett tryggt alternativ för dig, om något mot förmodan skulle krångla.

Om du köper en värmepump, utan installation, kan det ibland bli problem att lösa själva installationen. Det är inte alltid lätt att hitta en installatör, som är villig att installera den värmepump du har köpt och därför är det bra om du köper allt på samma gång, då vet du att det blir gjort.

Vi samarbetar bara med duktiga installatörer. Om en installatör missköter sig avbryter vi samarbetet. Vi har helt enkelt sållat bland installatörerna åt dig. Den vanligaste anledningen till reklamationer av värmepumpar är att installationen blev felaktigt utförd. Därför erbjuder vi längre garanti, om du använder dig av våra installatörer – installatörer som vi vet gör ett bra jobb.

Installation om jag köper online?

Det sprids en del rykten om att man inte kan få installation, om man köper sin värmepump på Internet, men så är det inte. Visst dyker det upp oseriösa företag på Internet, som bara säljer billiga och dåliga värmepumpar, men numera finns det ett antal stora seriösa återförsäljare på Internet, som också erbjuder installation ihop med din värmepump.

Vi har en stor webbutik med värmepumpar och har ett brett nätverk med kunniga installatörer. Hos oss kan du få hjälp med din värmepumpsinstallation oavsett om du bor i en förort till Malmö, Lund, Kristianstad eller Helsingborg.

karta SverigeOlika typer av återförsäljare

Runt om i Skåne hittar man naturligtvis även de stora nationella vitvarukedjorna och många av dessa har ett par värmepumpar i sitt sortiment. Ofta är det just bara ett par värmepumpar, och de har ingen specialistkunskap, när det gäller värmepumpar.

Den lokale småföretagaren, i exempelvis Trelleborg, är många gånger specialiserad på värmepumpar, men har ändå inte möjlighet att erbjuda ett stort utbud av värmepumpar till sina kunder.

Sen finns det även stora företag som specialiserar sig på värmepumpar, som erbjuder en rad olika värmepumpsmärken. Här kan du hitta den värmepump, som passar dina behov och vanligen till ett betydligt bättre pris, då man har en större omsättning.